Összetevők(4 adag)
- 4 csirkemell
- 1 fehér hagyma
- 1 pohár fehérbor
- 250 g friss champignon gomba
- 1 evőkanál mustár
- 1 doboz tejszín, 30%-os zsírtartalmú
- petrezselyem
- bors
- 240 g rizs
Tápérték(adagonként)
- Kalória: 546 kcal
- Zsír: 15 g
- Nátrium: 150 mg
- Szénhidrátok: 52 g
- Fehérje: 44 g
- Foszfor: 512 mg
- Kálium: 836 mg
- Folyadéktartalom: 256 ml
Elkészítés
Kockázza fel a hagymát, és párolja meg egy serpenyőben kevés olajon. Vágja fel kis darabokra a csirkemellet, és adja hozzá a hagymához. Borsozza meg a húst. Adja hozzá a meghámozott és csíkokra vágott gombát. Adja hozzá a mustárt és a fehérbort. Ha az alkohol elpárolgott, adja hozzá a tejszínt és a petrezselymet, és vegye kisebbre a lángot. Alacsony hőmérsékleten párolja az ételt 30 percig. Rizzsel tálalja.