Összetevők(4 adag)
- 6 evőkanál edami sajt (40%-os zsírtartalmú)
- 4 felvert tojás
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 teáskanál zöldfűszer (oregánó, bazsalikom, kakukkfű)
- 1 teáskanál bors
- 1 kockára vágott vöröshagyma
- 2 sült paprika
- 250 g tészta
Tápérték(adagonként)
- Kalória: 423 kcal
- Zsír: 16 g
- Nátrium: 161 mg
- Szénhidrátok: 48 g
- Fehérje: 20 g
- Foszfor: 308 mg
- Kálium: 435 mg
- Folyadéktartalom: 146 ml
Elkészítés
Az olívaolajat melegítse fel tapadásmentes serpenyőben. Keverje össze a hagymát és a tojást, majd öntse a keveréket a serpenyőbe. Adja hozzá a zöldfűszereket és a borsot. Néhány percig süsse az omlettet, majd fordítsa meg. Terítse el a tetején a sajtot, majd süsse további 1 percig. Hajtsa félbe az omlettet, és azonnal tálalja. Kínáljon mellé sült paprikát és tésztát.