Összetevők(1 adag)
- 1/2 őszibarack, lecsepegtetve
- 1/2 őszibarack, lecsepegtetve
- 2 evőkanál kölespehely
- 1 evőkanál zabpehely
- 100 g natúr joghurt (3,5%-os zsírtartalmú)
- 2-3 evőkanál tej (3,5%-os zsírtartalmú)
- 1 teáskanál méz
- 1 teáskanál napraforgómag
Tápérték(adagonként)
- Kalória: 323 kcal
- Zsír: 8 g
- Nátrium: 72 mg
- Szénhidrátok: 48 g
- Fehérje: 12 g
- Foszfor: 294 mg
- Kálium: 495 mg
- Folyadéktartalom: 216 ml
Elkészítés
Szeleteljen fel egy fél őszibarackot. Keverje össze az őszibarackot, a málnát és a gabonapelyheket egy kisebb tálban. Alaposan keverje össze a joghurtot, a tejet és a mézet. Öntse rá a keveréket a szilárd összetevőkre. Szórja meg napraforgómaggal.