Betegeinknek Az Ön diétája Recepttár Forralt almabor (cider)

Forralt almabor (cider)

csm_1_hot_cider_KLEINER_12_45d3a15c83.jpg

Összetevők(14 adag)

  • 1,8 l / 8 csésze nem édesített almabor
  • 3 rúd fahéj
  • 1/4 teáskanál egész szegfűszeg
  • 1/4 teáskanál őrölt fűszerkeverék

Tápérték(adagonként)

  • Kalória: 65 kcal
  • Zsír: 1 g
  • Nátrium: 9 mg
  • Szénhidrátok: 7 g
  • Fehérje: 1 g
  • Foszfor: 4 mg
  • Kálium: 94 mg
  • Folyadéktartalom: 115 ml

Elkészítés

Öntse az almabort az edénybe, majd adja hozzá a fahéjat, a szegfűszeget és a fűszerkeveréket. Melegítse fel a keveréket, és hagyja állni egy óráig, hogy összeérjenek az ízek.
14 adag (130 ml/adag)